Hoofdagent Remco toegetreden tot bestuur stichting H.E.A.R.T

By 7 oktober 2019 oktober 11th, 2019 Geen categorie

Vandaag stellen wij aan u voor Remco, hij is per 27 september toegetreden tot het bestuur van stichting H.E.A.R.T.

Remco is geboren in Elst (Gld). En woont vanaf zijn 12e jaar in het Limburgse Weert. In 1995 gaat hij in dienst. Als infanterist neemt hij deel aan drie uitzendingen. Tijdens zijn eerste uitzending IFOR 2, werkt hij samen met Colin Bal en RMWO-majoor Marco Kroon. Na 12,5 jaar te hebben gediend binnen Defensie, maakt hij de overstap naar de politie. Hier is hij nu werkzaam in de noodhulp.

Remco weet als oud-militair en politieagent hoe belangrijk het is om er te zijn voor collega-hulpverleners en hun thuisfront, zowel in mooie tijden als in slechte tijden. Stichting H.E.A.R.T. geeft hier wat hem betreft een waardevolle invulling aan, recht vanuit het eigen hart.