Een bijzonder avondje uit!

By 9 mei 2019 Geen categorie

 

Elk jaar op 4 mei herdenkt Nederland. Eenieder herdenkt op zijn eigen wijze. Eenieder herdenkt daarom wie hij of zij ook maar wil. Dat is de vrijheid die we gelukkig al decennia lang kennen hier in Nederland. Deze vrijheid wordt vaak ongemerkt al sinds jaar en dag bevochten en veiliggesteld door dappere mannen en vrouwen die vrijwillig in dienst van Nederland deze taak op zich willen nemen. Ook vandaag weer trekken onze dochters, zonen, partners, moeders en vaders hun uniform weer aan en zetten zich in voor onze allergrootste en belangrijkste bezittingen. Vrijheid, veiligheid en gezondheid. Het werk van de brandweerman, de ambulanceverpleegkundige, de politieagent, de militair en alle andere geüniformeerde hulpverleners in dienst van Nederland is zoals gezegd zeker niet zonder gevaar. Helaas hebben er al te veel het allerhoogste offer moeten brengen of zijn dusdanig ernstig fysiek of psychisch gewond geraakt dat normaal functioneren binnen de maatschappij of zelfs binnen de eigen vertrouwde omgeving zonder steun van het thuisfront simpelweg niet meer mogelijk is.

 

Stichting H.E.A.R.T. nodigt graag nabestaanden en/of verzorgers*, van onze helden en heldinnen, uit om op 3 juli 2019 (20:00) de voorstelling van Soldaat van Oranje – De Musical bij te wonen in de TheaterHangaar in Katwijk.

Wij zijn oprecht van mening dat zij die voor ons aller vrijheid grote offers hebben gebracht, nooit en te nimmer vergeten mogen worden. Dus ook hun thuisfront niet. Want het is juist het thuisfront dat in onze optiek nog dagelijks offers brengt.  Daarom wil Stichting H.E.A.R.T juist vooruit kijken naar de toekomst. Iedereen moet verder in het leven. Vallen en opstaan, maar doorgaan.

Uw held, onze helden en heldinnen, hadden zich waarschijnlijk ook niets anders gewenst dan dat hun geliefden, u dus, weer volop gaat genieten van het leven. Daarmee willen wij u graag helpen.

 

Wij bieden u een avond waarop u niet alleen zult genieten van een indrukwekkende theatervoorstelling, maar waarop u ook vrijblijvend de mogelijkheid wordt geboden om onder het genot van een hapje en drankje te kletsen met lotgenoten, bestuursleden en ambassadeurs van stichting H.E.A.R.T.

Dit is uw avond. Niets moet, alles mag……Nou…. niet alles, maar wel veel!

 

 

Aanmelden
Stichting H.E.A.R.T zorgt niet alleen voor uw toegangskaartje maar ook voor uw natje en droogje. Kortom, een verzorgde avond speciaal voor u. Indien u gebruik wenst te maken van deze uitnodiging, dient u zich aan te melden voor 31 mei 2019.

 

U meldt zich aan door uw volledige NAW-gegevens, telefoonnummer en e-mail te verzenden naar info@stichtingheart.nl. Graag ook het aantal gewenste kaarten vermelden in dit bericht.

 

Let op: we hebben een beperkt aantal kaarten beschikbaar. (max 4 kaarten* per aanmelding) Nadat uw aanmelding is ontvangen zullen we u zo spoedig mogelijk informeren of u daadwerkelijk met de door u gewenste aantal personen aanwezig kunt zijn. Ook zullen wij u verdere benodigde details doen toekomen.

 

Indien u zelf niet tot onze doelgroep behoort, maar kent u wel iemand die voldoet aan de criteria** en bent u van mening dat zij een avondje uit verdienen? Schroom dan niet en attendeer deze persoon op deze geweldige uitnodiging.

 

Om alle teleurstellingen te voorkomen willen we u nogmaals attenderen op het feit dat aanmelding NIET per definitie ook deelname betekent. Bij te veel aanmeldingen zal er een loting plaatsvinden.

 

 

 

*Indien u van mening bent dat u meer toegangskaarten nodig heeft dan het maximale aantal van 4   dan vernemen we dat uiteraard ook graag. Graag uw gegronde redenen bij uw aanmelding.

 

**Gespecificeerde doelgroep kunt u vinden op deze site.