Drink Koffie! Steun H.E.A.R.T!

By 31 oktober 2019 november 5th, 2019 Geen categorie

Met gepaste trots presenteren wij als stichting H.E.A.R.T vanaf vandaag onze “eigen” koffie.
“ORANGEARMOUR First responder coffee” is naar het idee en op initiatief van het Nederlands bedrijf Orangearmour ter “adoptie” aan ons aangeboden waarbij de koffie ambachtelijk wordt gebrand door Miss Morrison – De koffiebranderij van Delft.
Een geweldig initiatief waarbij het ideologisch denken en het tonen van respect van alle betrokken partijen ten grondslag ligt.
Het past in onze optiek ook perfect binnen ons oogmerk en bereik van onze doelgroep. De verschillende kleuren koffie met hun eigen karakteristieke smaken vertegenwoordigen het brede scala van onze doelgroep. (Green line = defensie, blue line =politie, etc) Daarnaast biedt koffie, net zoals stichting H.E.A.R.T zowel troost als een oppepper voor degene die dat nodig hebben.
Wat dit project NOG meer bijzonder maakt, is dat de verkoopopbrengst van deze kwalitatieve zeer goede koffie VOLLEDIG ten gunste komt van de stichting. Geen kleine lettertjes. Geweldig toch! U koffie, wij centjes om mensen te helpen . Momenteel zijn we nog druk bezig om het aantal verkooppunten uit te breiden.
Maar nu al interesse of nieuwsgierig?

Ga naar www.orangearmour.com

(Klik linksboven op menu, scrol naar First responder coffee en bestel)

Hopelijk drinkt u snel een bakkie met ons mee!